CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

duminică, 14 decembrie 2008

Febra concursurilor de cacat de pe hai faiv.

Mai nou oamenii isi arata prostia prin intermediul concursurilor pe hai faiv. 'Cele mai smechere de smechere gagici', 'Cei mai shukari baietzaji', 'Cea mai versata pereche de dobitoci' etc. Faza misto e ca se ambaleaza atata de tare cand nu ii lingi in cur si le zici cat de patetici sunt. Pai...oameni buni, voi inca nu v-ati dat seama ca aceste concursuri de cacat sunt numai ca sa avem de cine sa radem? Daca pana acuma nu v-ati dat seama inseamna ca e grav tare. Inseamna ca prostia voastra depaseste limitele legale.

Oricum, degeaba va ambalati atata pentru fiecare comment rautacios. Va supara adevarul? Asta e. Voi ati vrut sa deveniti celebri pe hai faiv, suportati. Ma distreaza tare mult cand o pitipoanca iti da niste replici care, dupa parerea ei, te vor da pe spate efectiv. Un exemplu (nu prea le inteleg limba primitiva, dar o sa incerc sa redau): 'Faaaaa idioato! Tzi'i ciuda faaaa! Ai vrea tu za fi k mn, invidioasa dreq :> Mm de tupeista. Faci tupeu ha? Commurile tale de kkt nu'mi arata dekt ca esti moarta de invidie k io am aparat de doispe megapixeli si tu nu >:) Haaaa >:) muieeee k tu n'ai :))'.

Sfat: cumparati'va o carte (nu reviste gen Cool Girl, Popcorn, Pleiboi) si invatati limba romana, ca limbajul vostru ii primitiv rau. Trist. Sau nu stiu sigur daca sa va cumparati carti. Cred ii nasol pentru voi. Presupun ca pentru voi o carte este echivalentul Crucii pentru Satana. Am gresit cand v-am zis sa va cumparati carti. Nu faceti prostia asta. Cultura este dureroasa si iti arde creierul (daca aveti asa ceva, desi ma cam indoiesc).

In sfarsit, ce pot sa mai zic. Cred nu veti intelege ce am scris aici. Limba romana este necunoscuta pentru majoritatea dintre voi. Oricum, daca ati inteles macar o fraza tot este bine. Sunteti pe drumul cel bun. Va urez noroc cu lupta impotriva cartilor. :)


http://www.youtube.com/watch?v=MCZl7I9n4vU&feature=related -> dati copi peist la link si bucurati'va de scenele minunate.

1 comentarii:

Marius Palcior spunea...

nu am citit tot, nu am cont deaia:D si decat hai faiv mai bine era 'hai pa'...iti doresc o zi minunata