CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

sâmbătă, 24 ianuarie 2009

Si ea inca asteapta...

Si inca sta si te asteapta in acelasi loc in care i-ai zis pentru prima oara 'Te iubesc', in acelasi loc in care v-ati sarutat prima oara, in acelasi loc in care i-ai frant inima in mii de bucati.Inca spera, inca te iubeste, inca viseaza la imaginea voastra impreuna.Traieste din amintiri.Tie nu iti pasa, iti vezi de viata ta si pe ea o lasi in urma.Dar ea inca asteapta...



What You Dont Know - Monrose

sâmbătă, 10 ianuarie 2009

Eu si tu - Ceasul alegerii

'Cum ar fi ca fiecare moment al ceasului sa fie un nou inceput al zilei in care te ratacesti? Pierdeam ore gandindu-ma la ce poate face diferenta dintre momentul trecut si cel urmator...Eu.
Recunosc, am vrut sa fiu un miez a ceva ce nu poate fi demn de strans in pumnul existentei. Treptat insasi curajul aparent absurd capatase sensul unui drum deschis catre planuri perfecte. Sunt in fata aceluiasi surub de ieri, slefuit prin trecutul sau, patruns de fiecare ceas, umbra si lumina.
Sunt doua cuvinte pentru care m-as trezi dimineata si as gandi un urmator plan: fii Tu. Faptul ca pot e doar o continuare a libertatii pe care am conturat-o in pumnul meu stangaci. Fiecare alegere isi are ceasul ei.
Iubesc conturul, tot ce poate fi conturat, tot ce poate fi trasat prin priviri crude. Bratele astea nu au fost mereu doua, indiferent de cursul lor, finalitatea e mereu aceeasi. Inclestarea gandurilor intr-un plan nu e nimic mai mult decat o alta picatura strivita in acelasi pahar.'




Natasha Bedingfield - Angel.mp3 -

vineri, 9 ianuarie 2009

What the fuck?!


'Ai ghicit aproape bine, eu fara tine o sa am parte de o viata frumoasa si linistita, fara sa fiu terifiat de imaginea ta.'


Deci nu m-am putut abtine sa nu postez poza asta cu aceasta 'minunata' domnisoara $huk@r@, b3ng0@s@ si d3 t0tzzi inv!d!@t@ (sper ca ati reusit sa descifrati hieroglifele) .Bucurati'va de priveliste :)). 'Hailaviu maci! :x'

P.S: Pot sa zic ca nu ma mai mira nimic la Romania. Prostia e la ordinea zilei. Binecuvantata fie ziua in care o sa ma car naibii din tara asta!


duminică, 4 ianuarie 2009

Sfarsit de an - un mic bilant asupra lucrurilor intamplate

Si iata ca am intrat in 2009. Am realizat ca timpul se scurge mult prea repede. Pot sa spun ca anul 2008 a fost unul plin de realizari pentru mine. A fost unul dintre cei mai buni ani, mai ales ca am decis sa imi iau la revedere de la multe prietenii de cacat pentru care nu merita sa ma strofoc prea mult. Multi spun ca m-am schimbat in rau, dar ce conteaza? Nu poti sa ramai toata viata acelasi om naiv si bun pe care toti se pot baza cand au chef, iar cand tu ai nevoie sa primesti in schimb un cacat.


In fine, trecem peste lucrurile astea minore. Sper ca anul 2009 sa fie cu mult mai bun, am multe planuri care sper sa se indeplineasca si ar cam trebui sa umplu unele goluri in anumite parti.



Imi pare rau ca s-a
sfarsit si vacanta de iarna, chiar nu am nici un chef sa ma intorc la scoala. Aceleasi certuri din fiecare dimineata cu parintii si alte chestii nasoale.


P.S: Abia astept vacanta de vara. :)