CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

vineri, 12 decembrie 2008

Chestii.

5 chestii care le'am realizat saptamana asta:

1.Pentru mine nu mai exista speranta.Sunt total cu capul in nori in ultima vreme si nu fac nimic pentru a cobori cu picioarele pe pamant (asta ii grav avand in vedere ca nu prea patesc asa ceva...hmm...poate ii din cauza ca miroase a vacanta).
2.Mi s-a facut dor de toti prietenii cu care umblam in vara si cu care nu am mai vorbit de cand a inceput scoala. Ar trebui sa fac ceva in privinta asta.
3.Am realizat ca este mult mai bine cand parintii sunt plecati de acasa chiar daca in acest timp nu faci nimic interesant.E mai multa liniste in casa.
4.Mi-am dat seama ca desi eu si cu mutantul de fratele meu nu ne intelegem deloc, colaboram chiar destul de bine cand sunt parintii plecati de acasa. Ar trebui sa repete schema plecarii mai des.
5.Ultima chestie care am realizat-o e ca nu ma pot abtine sa nu rad din 10 in 10 minute (faza nasoala e ca rad ca o cretina pana imi dau lacrimile).P.S: Cred ca cea mai importanta chestie care am realizat-o e ca sunt nebuna si lucrul asta la mine nu se poate trata.
Sober - Pink

1 comentarii:

kalliope spunea...

Chestii = Idei
"Chestile" sunt fonduri care n-aduc dobanda decat in mainile talentului...

P.S. Ideile cersesc exprimarea